23948sdkhjf

Aftale om næste store projekt på Hanstholm Havn

State-of-the-art faciliteter til fiskeauktion, forarbejdning og håndtering af spisefisk skal etableres i Hanstholm, og der bliver tale om byggeri, som kan være med til at føre havnen ind i den næste, afgørende fase:  

- Første spadestik er taget til den nye Hanstholm Havn, og det er startskuddet til, at vi nu for alvor går i kast med nogle af de andre, store projekter, som vi arbejder med, siger direktør i Hanstholm Havn, Niels Clemensen.

- Vi har en ambition om at etablere nye faciliteter, der spiller sammen med de øvrige forbedringer og optimeringer ifm. udvidelsen af havnen og giver os grundlaget for at tilbyde vores kunder de bedste betingelser for at drive forretning, fortsætter han. 

Form stadig oppe i luften
Konkret er der i første omgang tale om udvikling af området, hvor fiskeauktionen ligger i dag, og målet er at skabe topfaciliteter til håndtering af konsumfisk i en ubrudt kølekæde fra hav til forbruger: 

Det er endnu ikke besluttet hvilken form, de nye faciliteter skal have, men det skal en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter for parterne i projektet og andre nøgleaktører nu i gang med at undersøge. I processen vil der også blive indledt samarbejde med eksterne eksperter i fødevarehåndtering og byggeri.

Inden udgangen af 2. kvartal 2018 bliver resultaterne af undersøgelserne præsenteret, men det ligger fast, at der vil blive tale om innovative og fremtidssikrede faciliteter, som er designet til at kunne danne helt optimale rammer for håndtering af meget store mængder fisk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11