23948sdkhjf

Stema Shipping bygger nyt stort domicil

Shipping- og stevedorvirksomheden får markant hovedsæde på Aabenraa Havn

Stema Shipping, der har hovedkontor på Aabenraa Havn, er vokset voldsomt de seneste år. Væksten og forventningerne om mere har skabt behov for et nyt domicil. 

Derfor har Stema Shipping og Aabenraa Havn nu indgået en aftale med Hans Michael Jebsens Ejendomsselskab ”Stenbjerg Ejendomme” om opførelse af en markant domicilejendom i området ved Sydhavn. Det oplyser Aabenraa Havn i en pressemeddelelse

- Stema Shipping A/S har sin oprindelse på Aabenraa Havn, og vi er meget tilfredse med vores nuværende placering, hvor vi i dagligdagen oplever et godt og konstruktivt samarbejde med Aabenraa Havn, siger Rolf Bonnichsen, direktør Stema Shipping, som glæder sig over, at firmaet fastholder tilknytningen til Aabenraa Havn.

Den nye kontorbygning har medført, muligheden for at give hele området ved Sydhavn et løft. Kontorbygningen vil blive opført på grunden, hvor Reese Marin ligger i dag. Reese Marin flytter til et nyt område ved Sydhavn. Fiskebutikken bliver revet ned, og området bliver inddraget i den nye strandpromenade, hvor der også bliver plads til Havnegrillen i nye omgivelser.

- Vi har gennem processen haft en meget god og åben dialog med Aabenraa Havn samt de øvrige aktører. Især vil jeg fremhæve dialogen med Rolf Bonnichsen fra Stema Shipping A/S, som vi ser meget frem til at få som en glad og tilfreds lejer. Vi har valgt at opføre en bygning på cirka 2.000 kvadratmeter, eventuelt opført i to etaper alt efter udlejningssituationen, og hvor der udover Stema Shipping A/S også er plads til flere lejere, da vi mener, at denne attraktive placering på Aabenraa Havn kan tilbyde nogle af Aabenraas bedste kontorlokaler, siger Henrik Uldall Borch, direktør Stenbjerg Ejendomme. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188