23948sdkhjf

Bladt når milepæl

Stålvirksomheden har netop færdiggjort sit jacket-fundament nummer 100

Milepælen blev nået på Bladt Industries’ faciliteter på Lindø. Det skriver stålvirksomheden på sin hjemmeside.

- Vi er gået fra tomme haller på Lindø i 2013 til etablering af et moderne højteknologisk set-up til serieproduktion, hvilket er en kæmpestor præstation udført af vores dedikerede og meget erfarne team, som har arbejdet enormt hårdt, sagde Jens Peter Andersen, division manager, Jackets, Bladt Industries.

- Færdiggørelsen af jacket nr. 100 og vores evne til nu at serieproducere dem er der grund til at fejre, ikke kun for Bladt, men for hele branchen fordi det viser, at det kan gøres, og at der er et marked derude for jackets.

- Selvfølgelig kan vi lide at være pionerer – det er helt sikkert en god følelse at få disse resultater på cv’et, og vi vil fortsætte med at gøre det, vi gør bedst – lave komplekse stålkonstruktioner, sagde Jan Kjærsgaard, CEO, Bladt Industries.

Henrik Victor Hansen, production manager på Lindø, tilføjede:

- Da vi underskrev lejekontrakten for Lindø, havde vi en tro på, at vi ville lykkes på grund af den ekspertise, vi har opbygget gennem mange år. Der har været nogle bump på vejen, men vi har lært af dem, og det har gjort det muligt for os at udvikle og modne, og nå vores mål om fuld serieproduktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11