23948sdkhjf

Bimco henter ny kommunikationsdirektør

Rasmus Nord Jørgensen er fra 1. november ny kommunikationsdirektør i den internationale shippingorganisation, Bimco.

Rasmus Nord Jørgensen, der er uddannet journalist, har en fortid i Mærsk-gruppen, hvor han arbejdede i kommunikationsafdelingen mellem 2009 og 2016. Her havde han især fokus på vækstmarkederne i Latinamerika og Afrika. I de seneste år har han haft en stilling som senior kommunikationskonsulent hos rådgivervirksomheden BRO Kommunikation.

Ifølge Angus Frew, generalsekretær i Bimco, får Rasmus Nord Jørgensen til opgave at udvikle organisationens kommunikationsstrategi og skærpe Bimcos profil i medierne.

- Det er vigtigt, at vores medlemmer, som er spredt rundt i verden i 120 lande, fuldt ud kender til vores mange tilbud. Som verdens største internationale shippingorganisation vil vi gerne sikre Bimco en stærkere stemme i den bredere maritime samtale, udtaler Angus Frew i en pressemeddelelse. Han tilføjer:

- Bimcos stab er førende brancheeksperter inden for alle aspekter af den maritime sektor. Vi ønsker at dele deres brancheanalyse og perspektiver og engagere os med et bredere publikum. Rasmus bibringer en masse specialistviden og kender den maritime verden godt fra sin tid i Mærsk-gruppen. Vi ser frem til at byde ham velkommen i teamet.

Bimco har hovedkontor i Bagsværd nord for København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11