23948sdkhjf

Semco-arbejde på jack-up afføder aftale om vinterklargørelser

Partnerskabsaftale udløser aftale på Noble-ejet jack-up rig til Semco Maritime

Semco Maritime udført vinterforberedelser på en jack-up rig ejet af offshoreselskabet Noble, så den er klar til fremtidige opgaver i koldere klima. Det oplyser Semco Maritime.

Ordren er kommet i hus via en samarbejdsaftale med offshore vinterklargørelses leverandøren Advanced Mat Systems (AMT). 

Arbejdet på riggen blev udført i Semco Maritimes anlæg Queens Dock i Invergordon i Skotland. Et 100 mand stort projektteam fra Semco Maritimes afdelinger rundt om i verden – hovedsageligt fra Danmark, USA og Storbritannien - stod for arbejdet 

- Vi er glade for, at Noble Corporation har valgt os til dette komplekse og omfattende arbejde. Rig-vinterklargørelse og vedligehold er et højt specialiseret arbejdsområde, som kræver stor viden og erfaring for at levere klargjorte rigs, som er sikre og klar til de kolde egne, siger Lars Skov, senior vice president ved Semco Maritime Rig Projects. 

Nyt partnerskab om kuldeklargørelser
Projektet på riggen har også affødt et nyt partnerskab mellem Semco Maritime og Advanced Mat Systems (AMT).

Målet er at styrke de to selskabers voksende interesse i vinterklargørelse af rigge samt andre offshore installationer, der indsættes i kolde regioner.

Aftalen indebærer, at AMT leverer udstyr – som Semco har eksklusive rettigheder til i udvalgte markeder - , mens Semco Maritime står for undersøgelser og projektledelse, herunder installation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.267