23948sdkhjf

Offshoreindustrien samles i Odense

Olie, gas og vind samles, når den danske offshoreindustri har årsmøde torsdag

Den grønne omstilling bliver helt konkret, når topfolk i 85 virksomheder fra hele den danske offshoreindustri mødes til årsmøde i klyngeorganisationen Offshoreenergy.dk i Odense torsdag den 12. oktober.

Virksomhederne repræsenterer ifølge offshoreenergy.dk 28.000 ansatte i den danske offshoresektor, som omfatter kompetencer på tværs af offshoreindustrien, olie og gas, vind og bølge.

- Synergien mellem de forskellige grene af offshoreindustrien er det, der driver innovationen og udviklingen, siger Glenda Napier, CEO i Offshoreenergy.dk:

- Flere end 60 procent af medlemmerne arbejder i dag på tværs af offshoreindustrien, altså både i olie/gas og vind, og stort set alle medlemmer indikerer, at de følger både offshore olie/gas og vind. Man er engageret på tværs, fordi det giver værdi og udvikling: Der er så mange kompetencer og læring, der kan anvendes i hele branchen, siger hun.

Fakta: Offshoreenergy.dk
Klyngeorganisationen Offshoreenergy.dk har over 240 medlemmer. Bl.a. Maersk Oil, Siemens Gamesa Renewables, MHI Vestas og over 200 underleverandører til offshoreindustrien.

Klyngeorganisationen har en projektportefølje på over 250 mio. kroner.

Kilde: Offshoreenergy.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109