23948sdkhjf

Kommende maskinmestre dater det maritime erhvervsliv

Tre virksomhedsbesøg var på programmet, da knap 30 maskinmesterstuderende på 7. semester fra Martec var på inspirationstur hos det lokale erhvervsliv

For tredje år i træk havde Erhvervshus Nord og Martec inviteret de maskinmesterstuderende på 7. semester på inspirationstur i det maritime miljø i Frederikshavn for at give dem et større indblik i de lokale maritime karrieremuligheder. Det oplyser Martec i en pressemeddelelse.

Knap 30 studerende deltog i turen, som bød på indlæg ved Frederikshavn Havn og virksomhedsbesøg og rundvisning hos Orskov Yard, MAN Diesel & Turbo og Flådestationen i Frederikshavn med besøg ombord på Absalon.

Studerende Chris Vittrup Jensen fra MARTEC mener, at inspirationsdagen har givet ny indsigt

På 7. semester står vi på vippen til at skulle vælge linje, og derfor er det givende at høre andre maskinmestre fortælle om deres overvejelser i forbindelse med jobvalg og retning. De kender vores uddannelse og kan derfor være meget konkrete i forhold til det, som de præsenterer for os, siger Chris Vittrup Jensen.

For at bringe virksomheder og studerende tættere på hinanden, bød dagen også på speedmeetings. Her deltog Norisol, Victor DST, Flådestationen i Frederikshavn, Scanel International og Orskov Yard.  

- Det er en fornøjelse at møde så mange spørgelystne og seriøse unge studerende, som er potentielle medarbejdere for os. Med vores deltagelse her i dag, ønsker vi at synliggøre, at de maskinmesterstuderende med deres brede uddannelsesmæssige baggrund kan komme til at arbejde med alt fra drift og reparation til procesanalyser, administration og projektledelse i en virksomhed som Orskov Yard. Ligesom vi tager ny viden med os hjem, fx en dybere indsigt i de linjer, som de studerende kan vælge imellem, fortæller direktør på Orskov Yard, Christina Ørskov.

 De studerende er særligt glade for, at dagen bød på en netværksmulighed med virksomhederne, hvor de kunne stille konkrete og personlige spørgsmål.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235