23948sdkhjf

Kalundborg Havn i partnerskab med krydstogt-aktører

Partnerskab Blue Water Shipping og PWL Port Services skal bringe Kalundborg Havn i spil som port til Østersøen

Kalundborg Havn indgår nu partnerskab med Blue Water Shipping og PWL Port Services med henblik på at bringe den danske havn i spil som port til Østersøen. Der oplyser havnen i en pressemeddelelse.

Tilsammen vil parterne tilbyde optimale vilkår for store krydstogtskibe og en placering med let adgang til København og byens lufthavn.

I februar 2019 står et nyt og 330.000 kvadratmeter stort havneområde færdigt i Kalundborg Havn. 25.000 kvadratmeter af det nye havneområde skræddersyes til at facilitere  besætnings- og passagerskift – et såkaldt turnaround  – for selv de største skibe. Med en kaj på 500 meter og vanddybden på 15 meter har Kalundborg Havn også kapacitet til fremtidens krydstogtskibe, som bliver større og stikker dybere.

PWL Port Services og Blue Water Shipping bliver ansvarlige for driften og står blandt andet for håndtering af terminaler, gæster og sikkerhed. 

Salg- og marketingholdet kommer til at bestå af Hans Chen Braas fra Blue Water Shipping, Alexander Napp fra PWL og Liselotte Rørup hos Kalundborg Havn.  

- En tid med massiv vækst i industrien får os til at søge efter potentielle turnaround-havne og destinationer uden for landets grænser. Og da vi stødte på Kalundborg Havn og potentialet, som havneudvidelsen fører med sig, var der ingen tvivl om, at vi skulle tilslutte os teamet med Kalundborg Havn og Blue Water. Med vores ekspertise og Kalundborgs gunstige beliggenhed ser vi en stor mulighed for regionen, siger Alexander Napp fra PWL Port Services i Hamborg.

Han udgør sammen med Hans Chen Braas fra Blue Water Shipping og Liselotte Rørup hos Kalundborg Havn salg- og marketingholdet bag projektet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109