23948sdkhjf

Containertrafik omgår Irma

Den voldsomme tropiske orkan Irma har allerede fået flere krydstogtselskaber har aflyst ture i Caribien. Nu er turen så kommet til shipping.

Tote Maritimes containerskib ’Perla Del Caribe’ på 3.100 TEU søger væk fra den rute, Irma ser ud til at bevæge sig mod Jacksonville i Florida. Det skriver TradeWinds.

Det amerikanske containerrederis ”Isla Bella”, også på 3.100 TEU, søger også væk fra Irmas rute.

Container- og krydstogtterminalen Port Everglades i det sydlige Florida er i skrivende stund åben og i normal drift. Havnen overvåger dog situationen og er klar til at tage nødvendige forholdsregler, hvis den amerikanske kystvagt udsender advarsel om vindstød af orkanstyrke.

Rammer USA i weekenden
Den tropiske orkan Hurricane Irma ramt tidligt onsdag øerne i de nordlige Små Antiller. På det tidspunkt var Irma kategori 5 - den højeste af de 5 styrkekategorier med vindhastigheder oppe i nærheden af 300 km/t.

De kommende dage bevæger Irma sig ifølge DMI.dk videre mod vestnordvest og passerer i følge prognoserne lige nord om Puerto Rico, Den Dominikanske Republik, Haiti og Cuba. Herefter står Florida for skud sidst i weekenden, hvor Irma ser ud til at være kategori 4.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.193