23948sdkhjf

Clipper siger farvel til finansdirektør

CFO Flemming Steen har forladt den danske shipping-virksomhed, som han har været en del af siden 2013

Clipper Group har sagt farvel til sin finansdirektør, Flemming Steen, med omgående virkning. Det skriver rederiet i meddelelse, hvor det fremgår, at afskeden er sket efter gensidig aftale.

Flemming Steen har været ansat i Clipper siden 2013.

– Som finansdirektør og en del af direktionen har Flemming Steen spillet en nøglerolle i at føre Clipper gennem de hårde tider, som har karakteriseret shipping-branchen de seneste år. Clippers langsigtede finansieringsaftale er nu sikret, og det er derfor det rigtige tidspunkt for en overdragelse og nye udfordringer til Flemming Steen, skriver rederiet.

Foruden sin rolle som finansdirektør har Flemming Steen været formand for bestyrelsen i det Clipper-ejede britiske færgerederi Seatruck Ferries Ltd. Han har også været næstformand i bestyrelsen for Danske Færger A/S, som Clipper ejer halvdelen af, mens staten ejer resten. Hans afløser i begge bestyrelser vil blive offentliggjort på et passende tidspunkt, fremgår det.

Før han kom til Clipper Group, havde Flemming Steen fra 2011-13 en tilsvarende stilling i entreprenørkoncernen MT Højgaard. Inden da var han fra 2007-2010 ansat i Mærsk-gruppen, først som strategiansvarlig i Maersk Line, og dernæst som IT-direktør i gruppen.

Flemming Steen, der er uddannet fra Copenhagen Business School, har tidligere blandt andet været CFO i Mærsks havneselskab, APM Terminals og hos Junckers Industrier, fremgår det af hans LinkedIn-profil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094