23948sdkhjf

Tuco Marine sender nyudviklet arbejdsbåd til Norge

I kølvandet på Tuco Marines leveringer af Prozero-fartøjer til mandskabstransport og andre arbejdsbåde til Norge, følger nu leveringen af en 15 meter lang højtryks-spulebåd til norske AKVA Group. Det oplyser Tuco Marine i en pressemeddelelse.

- Vi er henrykte over at kunne levere dette fantastiske fartøj og igen demonstrere, at vores ProZero-koncept er et fortrinligt værktøj for skibsejere, der søger topydelse, pålidelighed og gode forhold for besætningen om bord, siger Jonas Pedersen, direktør i Tuco Marine.

Den 15 meter lange arbejdsbåd er bygget af kompositmaterialer. Det reducerer fartøjets vægt og sikrer lav vedligeholdelse og stor styrke. Takket være den lave vægt og de to indenbords dieselmotorer, der er forbundet med Volvo Penta IPS drev med fremadvendte, dobbelte modroterende propeller, kan fartøjet fuldt lastet opnå en fart på over 33 knob.

Båden er solgt til AKVA Group i samarbejde med Tucos lokale partner på akvakulturmarkedet, Arild Friestad fra Boat and Barge.

Skroget på denne specifikke ProZero-model har specielle detaljer og forstærkninger, der gør båden ideel til arbejdet med akvakultur. ProZero-skroget sørger desuden for stabile sejlegenskaber – selv i meget hård sø, hvor de fleste fartøjer må give op.

Kilde: Tuco Marine

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.531