23948sdkhjf

Rekordresultat fra Shipping Holding

Tæt på resultatfordobling i regnskabsåret 2016/17 for shippingkoncernen i Fredericia

Shipping Holding havde resultatfremgang i det forskudte regnskabsår 2016/17, et rekordresultat på plus 21 mio. kr. før skat. Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Det var tredje år i træk, at der var resultatfremgang for den Fredericia-baserede shippingkoncern, som indgår i Torben Østergaard Nielsens United Shipping & Trading-koncern (USTC). Det selvom markedet fortsat er præget af hård konkurrence, og oil og gas stadig lider under de lave oliepriser og deraf lavere investeringer.

- Jeg er på koncernens vegne stolt af det resultat, som vi har præsteret. Trods vanskelige markedsforhold er det, via vores dygtige og dedikerede medarbejdere, lykkedes os at skabe det bedste resultat i koncernens historie, siger administrerende direktør Søren Gran Hansen.

Et år med opkøb
Året bød på to opkøb. Den 1. juli 2016 overtog Shipping Holding agencyvirksomheden Rasmus Christensens Eftf. i Aarhus og pr. 1. september 2016 overtog det svenske selskab TransFargo AB.

TransFargo AB har aktiviteter indenfor vejtransport, sø- og luftfragt samt tredjepartslogistik. Selskabet tilbyder desuden logistikløsninger og har udover sit hovedkvarter i Malmö også egne kontorer i Göteborg og Stockholm samt hubs i flere større svenske byer. 

Læs også: Bunker-selskab: Vi har intet med bedragerisag at gøre

- Arbejdet med at forenkle og optimere koncernens administrative funktioner er fortsat med uformindsket styrke i hele regnskabsåret, og vi står nu endnu bedre rustet til at fortsætte den vækst, som er et erklæret mål i koncernens strategi – både organisk og ved tilkøb af virksomheder, som vurderes at kunne give os yderligere værdi og vil kunne gøre os stærkere over for såvel eksisterende som nye kunder, skriver Shipping Holding i pressemeddelelsen.

Ship Holding A/S
mio. kr. 2016/17 2015/16
Omsætning 629 550
Resultat før skat 21 11
Resultat efter skat 16 9
Egenkapital 77 50
Soliditetsgrad 26,3% 21,6%
Gns. antal ansatte 255 186
Regnskabsåret blev afsluttet 30. april 2017

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109