23948sdkhjf

Shipping Holding køber TransFargo AB

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping Holding A/S med hovedsæde i Fredericia, Danmark overtager pr. 1. september 2016 transportvirksomheden TransFargo AB i Sverige.
Overtagelsen af TransFargo AB styrker Shipping Holdings position i hele Skandinavien og underbygger selskabets planer om øget vækst. Det skriver Shipping.dk i en pressemeddelelse.

”Vi er utrolig glade for, at købet af TransFargo AB nu er på plads. Shipping Holding udvikler sig rigtig positivt, og med opkøbet styrker og udbygger vi vores aktiviteter og platforme i hele Skandinavien og får samtidig yderst erfarne og kvalificerede medarbejdere om bord. Jeg føler helt klart, at de to virksomheder på alle måder er et rigtig godt strategisk match, og jeg er ikke i tvivl om, at TransFargo er garant for de samme holdninger og værdisæt, som USTC-gruppens kultur bygger på, og er derfor overbevist om, at sammenlægningen gavner begge parter og skaber øgede forretningsmuligheder,” udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i Shipping Holding.

Transfargo AB er et familieejet selskab, grundlagt i 1978, som beskæftiger sig med vejtransport, sø- og luftfragt samt tredjepartslogistik. Selskabet har egne kontorer i Malmø (HQ), Gøteborg og
Stockholm samt hubs i flere større byer.

Hans-Gunnar Andersson, ejer af TransFargo, fortsætter i bestyrelsen. Efter overtagelsen består den nye samlede enhed af 300 medarbejdere.

Kilde: Shipping.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11