23948sdkhjf

Nye ejere i Survey Association

Ledelsen i Survey Association (tidligere Besigtigelses Kontoret af 1914) overtager konsulentvirksomheden fra forsikringsselskabet Codan. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Parterne har indgået en hensigtserklæring om en såkaldt Management Buy-Out, der skal træde i kraft pr. 1. juli 2017.

- Vi har et stærkt brand, eksperter i verdensklasse og en stærk platform at bygge videre på. Det er en glad skilsmisse, hvor vi beholder Codan som kunde og samtidig opnår en stærkere position til at vokse i Skandinavien, Storbritannien og det europæiske marine forsikringsmarked, siger Henrik Uth, CEO i Survey Association.

Udrydder tvivl efter udvidelser
Codan Forsikring har ejet Survey Association siden 1993 og har samtidig været en stor af firmaets store kunder inden for marine og offshore survey-services.

Selskabet har sat en tyk streg under sin uafhængige status ved de senere år at udvidet kundelisten til også at omfatte andre store forsikringsselskaber inde for det maritime område.  

Udvidelsesprocessen har gjort det tydeligt for ledelsen, at ejerskabsstrukturen ikke stemmer overens med opfattelsen af driften og den kommercielle side.

Selskabets hovedkontor bliver i København, men tilstedeværelsen i Singapore ophører. De ansatte bliver overført til det nye ejerskab, og eksisterende kunderelationer forbliver uændrede.

Kilde: Survey Association

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.189