23948sdkhjf

Flere coastere er ambitionen for ny havnechef

Thorsminde har fået ny mand på posten som havnechef - og det er en stilling, der ikke er helt let at overtage
Der ligger en tung arv på havnekontoret, hvor Leif Jensen efter 19 år som havnechef og over 30 års ansættelse på havnen, har overladt styringen til den nye havnechef, Søren Kyndi. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Opgaverne indtil videre har været "overkommelige", men det er ikke nogen nem opgave at afløse Leif Jensen, fortæller Søren Kyndi til Dagbladet Holstebro-Struer:

- 30 år. Det er mange års erfaring. Og det må man respektere. Godt nok er jeg ny havnechef, men jeg har ikke 30 års lokalkendskab, som Leif har, og det betyder jo, at jeg kommer til at lave nogle fejl allerede her fra starten.

I elleve år har den Lemvig-fødte skibsfører boet på Fyn, hvor han tog en professionsbachelor i maritim transport og skibsledelse.

Han brugte den meste af sin barn- og ungdom i Ikast. Men de første syv år af hans liv har rødder i Lemvig, og i Thorsminde har han fået en varm velkomst.

Fremtidsplaner
Den nye havnechef er i fuldt gang med den almindelige havnedrift, men også de større projekter, som den tidligere havnechef har efterladt sig, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Det gælder både det fiskeopdræt og de tre anlæg, som firmaet Sashimi Royal i flere år har forsøgt at få op at stå syd for havnen, samt planer om højvandssikring af havnen.

Sidstnævnte giver en særlig udfordring for den nye havnechef, der ikke er helt enig i alle detaljerne omkring den fire høje mur med to porte, der skal beskytte havnen mod oversvømmelser.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144