23948sdkhjf

Maersk Container Industry etablerer nyt rådgivende organ

Jørgen Jensen og Lars Gade Hansen slutter sig til containerfabrikkens Advisory Board

Maersk Container Industry (MCI) har netop etableret et nyt rådgivende organ, et Advisory Board, som skal arbejde tæt samme med containerfabrikkens ledelse.

Det nye Advisory Board tæller to eksterne medlemmer Jørgen Jensen, president og CEO i høreapparatproducenten Widex, og Lars Gade Hansen, CEO i emballageproducenten Færch Plast, samt tre medlemmer fra bestyrelsen i Maersk Transport & Logistics.

- Det glæder mig at byde Jørgen Jensen og Lars Gade Hansen velkomme i MCIs nye Advisory Board. Det er ikke alene stærke på det strategiske og forretningsmæssigt købmandsskab, men har også en imponerende track record i at udvikle og vækste selskab i produktion og logistikindustrierne, siger  Søren Toft, formand for MCI Advisory Board.

Fremskridt efter udfordrende periode
MCI fremstiller kølecontainere og er en del af Maersk Transport & Logistics, der også omfatter Maersk Line.

Som leverandør til shippingindustrien har MCI været udfordret af den lave vækstrater. Særligt de seneste fire år har omsætning og resultaterne været negativt påvirkede. For at vende skuden vil selskabet vinde markedsandele på reefermarkedet samt fastholde fokus på produktivitet og omkostninger.

- Der er ikke tvivl om, at de seneste år har været udfordrende for MCI og resultaterne utilfredsstillende. Men, den nuværende turnaround i MCI har gjort store fremskridt på linje med planerne, og vi har vundet en markant markedsandel. MCI har byggeklodserne til igen at blive rentage og vokse organisk. Jeg ser frem til at arbejde med disse ambitioner sammen med det nye Advisory Board, siger Stig Hoffmeyer, CEO i MCI.

Medlemmerne i Maersk Container Industry Advisory Board:
·        Lars Gade Hansen, CEO i Færch Plast

·        Jørgen Jensen, president and CEO i Widex

·        Pierre Danet, medlem af ledelsen, Transport&Logistics, CFO i Maersk Line

·        Caroline Pontoppidan, General Counsel & Head of Corporate Affairs, Transport & Logistics divisionen i A.P. Møller - Mærsk

·        Søren Toft (Chairman), medlem af ledelsen, Transport&Logistics, COO i Maersk Line.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078