23948sdkhjf

Man Diesel & Turbo sælger pakkeløsning til amerikanere

Man Diesel & Turbo har modtaget en bestilling på Man fremdriftspakker fra Tropical Shipping, et shippingselskab, som opererer i Bahamas og Caribien. Udstyret, der skal laves i Kina, skal anvendes i en udbygning af shippingselskabets flåde.

- Marinemarkedet er for øjeblikket meget udfordret, ved at vinde ordrer som denne, ser vi nogle grønne skud i genrejsningen. Tropical Shipping har valgt at udvide sin flåde med afprøvet teknologi fra vores portefølje, og jeg er sikker på, at det vil tjene dem vel, siger, Bjarne Foldager, vice president – promotion & sales, Man Diesel & Turbo.

Tropical Shipping har bestilt fire styk 1.100 TEU containerskibe, som hver skal udstyres med en Man B&W 6S60ME-C8.5 motor med TCA66-21 turbocharger og et SCR (Selective Catalytic Reduction) modul for at opnår Tier III compliance.

Fremdriftspakken omfatter også tre styk Man 6L23/30 Holeby GenSets med Man TCR14 turbochargere samt den nyeste generation CP propeller, VBS1550-5 Mk5, som er et fembladet design kombineret med Man Alpha ror-koncept.

Tropical Shipping har også bestilt 2 styr 300 TEU containerskibe, som hver skal drives af en Man 27/38 motor, med TCR turbochargere. De nye skibe træder ind i tjeneste i juni 2018.

Kilde: Man Diesel & Turbo

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281