23948sdkhjf

Thorco Shippings tørlast-søster klar til at udvide

Flere folk og egen finansdirektør på vej hos seks måneder gamle Thorco Bulk
Thorco Bulk startede op i august 2016 som en selvstændig tørlast-søster til Thorco Shipping. Uffe Hansen, René Mikkelsen og Marc Slinger startede som direktører i det nyetablerede selskab, og det har været nogle rigtig gode første seks måneder, fortæller Marc Slinger nu til ShippingWatch.

Han understreger, at selskabet indfriede målsætningen om at lave penge i det første år. Omsætningen var på cirka 37 mio. dollars. Hvad bundlinjen var, ønsker selskabet ikke at oplyse.

77 laster fordelt på 55 skibe er det blevet til, og der er indgået nye aftaler for de næste måneder. Thorco Bulk arbejder med handysize- og supramaxlaster i Atlanten.

Den gode start giver basis for yderligere arbejdspladser i selskabet. To er allerede ansat, og i fremtiden skal der flere til, herunder en finansdirektør.

- Vi betaler lige nu vores søsterselskab Thorco for leje af medarbejdere f.eks. til at styre vores regnskaber. Men vi vil egentlig gerne skabe vores egen firmakultur og vores eget netværk. Vi er ved at være så store, at vi skal til at have en finansdirektør, og hvis vi skal blive ved med at vokse, så skal vi have vores egen organisation, siger Marc Slinger til ShippingWatch.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093