23948sdkhjf

Nybygningsordre til Jobi Værft i Strandby

Jobi Værft i Strandby skal lave udrustning og aptering på en 23,75 meter nybygning for fiskeskippere Ejner og Rasmus Klitlund til levering i slutningen af det nye år. Med ordren er der nu to nybygningsværfter i Frederikshavn kommune.

Fisketrawleren er designet af Vest Værftet i Hvide Sande. Skrog og overbygning bliver lavet i Polen og ankommer til Jobi Værft omkring august næste år. Værftet skal lave al udrustning og aptering på trawleren, som forventes at være færdig ved årsskiftet næste år. Det skriver Jobi Værft i en pressemeddelelse.

Jobi Værft i Strandby, ejet af brødrene Jesper og Bjarke Faurholt, har succes som full-service værft inden for reparation og service og tilføjer nu et nyt markedssegment med nybygningsordreren:

- Vi ser frem til at vise, at vi også kan løse denne type opgave. Vi håber selvfølgelig, at det bliver bemærket af branchen, så nybygningssegmentet kan vokse for os i fremtiden, for vi har alle kompetencer og de nødvendige faciliteter til at løse nybygningsopgaver, fortæller Jesper Faurholt.

Glæde hos Erhvervshus Nord

Jobi Værft er projektleder på opgaven, hvor Scanel International i Frederikshavn skal lave de elektriske installationer, Hans Østergaard i Strandby udfører motorarbejdet og Scan i Hvide Sande laver hydraulikarbejdet.

Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord glæder sig over ordren, som vil kunne mærkes i det lokale erhvervsliv:

- Jeg glæder mig meget på Jobis vegne, men også på vegne af hele vores område. Som nybygningsværft har man en høj grad af underleverandører, så ordren vil påvirke en stor del af erhvervslivet i Frederikshavn kommune, siger han.

Kilde: Jobi Værft
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.151