23948sdkhjf

Hård konkurrence presser Svitzer

Overskuddet dykkede i tredje kvartal, men det Mærsk-ejede slæbebådsrederi fastholder sin markedsandel i et udfordrende marked
Svitzer sejler i et udfordrende marked, og det gør indhug i overskuddet. Overskuddet i tredje kvartal dykkede således til 22 mio. dollars fra 30 mio. dollars i den samme periode sidste år, oplyser slæbebådsrederiet i en pressemeddelelse.

Rederiets omsætning steg en anelse til 163 mio. dollar fra 161 mio. dollar i tredje kvartal 2015, fremgår det.

Ifølge rederiet er resultatet negativt påvirket af investeringer og omkostninger til opstart af nye aktiviteter i Brasilien og Argentina såvel som et svagt marked.

"Vores markeder fortsætter med at være udfordrende med overkapacitet, øget konkurrence og en generel afmatning i shippingbranchen. På den baggrund er vores resultat tilfredsstillende, og vi har fastholdt vores markedsandele i nøglehavne i Australien og Europa, hvor konkurrencen er voldsom," siger Henriette Thygesen, adm. direktør for Svitzer.

Hun tilføjer, at størstedelen af Svitzers flåde i Mellemøsten og Afrika ligeledes har været beskæftiget i løbet af det forgangne kvartal.

Svitzer råder over en flåde på mere end 430 fartøjer, beskæftiger 4.000 medarbejdere og har aktiviteter over hele verden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11