23948sdkhjf

Det maritime Fyn hylder de studerende

To af Fyns Maritime Klynges medlemmer, Tuco Marine Group og Blue SDU, har været aktive op til Danish Maritime Fair
Optakten til Danish Maritime Fair 2016 har været fyldt af aktiviteter for to af Fyns Maritime Klynges medlemmer, Tuco Marine Group og Syddansk Universitets maritime enhed, Blue SDU. Ved hjælp af Fyns Maritime Klynge er de blevet matchet til at gennemføre den første årlige Blue SDU Think Tank.

Blue SDU Think Tank er et netværk af forskere og studerende ved Blue SDU, der hjælper virksomheder med at sætte skub i deres innovative udviklingsprojekter. Hvert år i uge 42 samles en gruppe af dedikerede studerende i tænketanken, hvor de på tværs af fakulteter og uddannelsesinstitutioner skal komme med ideer til en virksomheds case eller udfordring.

I år har virksomheden, Tuco Marine Group, leveret udviklingsprojektet, som de studerende har arbejdet på i ugen op til Danish Maritime Fair. Opgaven gik ud på at arbejde på ideer, som kan gøre Tucos brugermanual mere interaktiv. De studerendes løsningsforslag vil blive præsenteret på Danish Maritime Fair, hvor Tuco Marine Group sammen med et ekspertpanel kårer vinderen.

Både Tuco Marine Group og Blue SDU ser klyngens fællesstand på Danish Maritime Fair som det naturlige sted at fejre afslutningen på årets Blue SDU Think Tank udfordring.

"For os er Fyns Maritime Klynge en god mulighed for at udveksle erfaringer og dele viden med vores kollegaer i det maritime miljø. Klyngen er en god ramme for netværk, og vi håber fremadrettet at kunne støtte op om at skabe endnu mere værdi sammen med de øvrige klyngemedlemmer. I forbindelse med Danish Maritime Fair har vi desuden haft stor glæde af at være en del af messen på klyngens stand, hvor der er et godt fælleskab og en indbyrdes forståelse for hinandens produkter," siger Christina G. Dalsgaard, driftsleder for Tuco Marine Group.

"Formålet med Blue SDU’s tværfaglige forskernetværk er at samle maritime og marine forskere på SDU og forbinde virksomheder og industrien uden for universitetet med forskere fra de blå områder ved at tilbyde én indgang til blå kompetencer. Derfor er Fyns Maritime Klynges fællesstand på Danish Maritime Fair det perfekte match for Blue SDU. Ved at deltage på messen sammen med Fyns Maritime Klynge får vi både mulighed for at møde den fynske maritime industri og være en del af en stor stand, som vil tiltrække et væld af nationale og internationale besøgende. Blue SDU er et relativt nyt netværk, som blev etableret i 2014 og Fyns Maritime Klynges fællesstand er et godt middel til at udvide vores netværk og samarbejde," siger Henrik Holbech, lektor ved Blue SDU.

Kåringen af vinderforslaget i årets Blue SDU Think Tank finder sted torsdag den 27. oktober kl. 11 på Fyns Maritime Klynges fællesstand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172