23948sdkhjf

Man Diesel & Turbo-sponsorat støtter Mercy Ships

Ved en underskriftsceremoni under skibsbranchens fagmesse i Hamborg, SMM 2016, udvidede Man Diesel & Turbo sit partnerskab med den internationale nødhjælpsorganisation Mercy Ships, som leverer gratis sundhedsydelser.

Aftalen indebærer at Man Diesel & Turbos servicedivision, Man Prime Serv, skal levere reservedele til fire Man 21/31 GenSets samt andre Man installationer om bord på hospitalsskibet ’Africa Mercy’ til en samlet værdi af 250.000 euro årligt. Det skriver Man Diesel & Turbo i en pressemeddelelse.

Poul Knudsgaard, vice president i Man Diesel & Turbo og head of Four-Stroke Prime Serv, Danmark, udtaler:

“Med denne aftale skal vores organisation levere den tekniske service. Vi betragter det som en ære at kunne bidrage til en så værdifuld sag, og vi ser frem til at kunne støtte Mercy Ships i deres bestræbelser i årene fremover.”

Vigtig socialt ansvarligt sponsorat

Ifølge Jens-Erik Engelbrecht, CEO for Mercy Ships Danmark, har Man Diesel & Turbo sponsorat stor betydning for organisationen.

“Mercy Ships Danmark er stolte af at kunne etablere dette langsigtede partnerskab med Man Diesel & Turbo's servicedivision i Danmark. Igennem årene har de generøst doneret betragtelige beløb til vedligeholdelsen af ’Africa Mercy’, og med dette vigtige socialt ansvarlige sponsorat, kan vi nu planlægge langsigtet,” siger Jens-Erik Engelbrecht, og fortsætter:

”Ydermere, og allervigtigst, betyder denne betragtelige støtte, at vi får frigjort midler til vores patienter i nogle af de fattigste lande i verden. Det er et privilegium for Mercy Ships at kunne udvide vores partnerskab med Man Diesel & Turbo, så vi kan udbygge vores indsats for de glemte og de fattige”.

Den nye aftale, som er indgået med Mercy Ships danske afdeling, er gældende indtil udgangen af 2018, med mulighed for forlængelse.

MAN Diesel & Turbo har haft relationer med Mercy Ships siden 2010, hvor motorvirksomheden leverede fire 5L21/31 genset-motorer til en favorabel pris til Mercy Ships skib ’Africa Mercy’.

I 2014 førte samarbejdet til, at Man Diesel & Turbo leverede service, reservedele og træning i vedligeholdelse af motorerne om bord på hospitalsskibet.

Kilde: Man Diesel & Turbo

Læs også:
Mercy Ships' prestigeprojekt får state-of-the-art spildevandssystem
MAN Diesel donerer serviceydelser til Mercy Ships
Nyt skib til Mercy Ships i 2017
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11