23948sdkhjf

Studerende og virksomheder inviteres til SMM

100 deltagere fra maritime virksomheder og/eller studerende kan få en gratis endags-bustur med betalt entré til SMM-messen i Hamborg onsdag den 7. september. Tilmelding sker efter først-til-mølle!
Det er Danish Marine Group og Danske Maritime, der tilbyder Det Blå Danmark mulighed for at være med til en af de vigtigste events i den globale marinekalender: SMM i Hamborg.
De to organisationer stiller således to busser med hver 50 sæder til rådighed onsdag den 7. september med start fra henholdsvis København og Aalborg tidligt om morgenen og retur fra SMM samme dag klokken 17.30. Men der skal rykkes hurtigt for at få plads. Først til mølle-princippet gælder her - se nedenfor for speciel information desangående.

Tilbuddet gælder ifølge de to arrangørorganisationer for virksomheder og studerende, der er aktive i den maritime industri. Virksomheder kan møde med én deltager per virksomhed. Tilmelding er gratis og inkluderer transport til/fra SMM-messen, SMM-entré og frokost på den danske nationalpavillon. Der er bestemt opsamlingssteder, der som udgangspunkt er følgende, men der kan lægges en eller to til på pendlerpladser undervejs afhængig af deltagernes ønsker:
Afgang fra København: Køge – Vordingborg – Rødby
Afgang fra Aalborg: Aarhus – Kolding – Kruså

Til de, der normalt ikke deltager, samt studerende og startups

”Vi ønsker at give den del af Det Blå Danmark, der af økonomiske, logistikmæssige eller andre grunde normalt ikke deltager, en mulighed for at opleve SMM. På SMM kan de se og møde mange af branchens globale og internationale aktører samlet til dialog, præsentationer og vidensdeling. Det giver input til det daglige arbejde fremadrettet, udvider deres faglige netværk og kendskab til andre og nye teknologier, virksomheder og markeder,” siger Mark Lerche, head of Danish Marine Group, Eksportforeningen, om initiativet.

”Særligt studerende inden for det maritime område bør benytte sig af, at vi tilbyder dette gratis endagsbesøg på en international maritim messe, som af mange betragtes som den førende i verden. Vi håber også på at få startup-virksomheder med, som øjner en unik mulighed for at få inspiration og kontakter. SMM stiller i år skarpt på digitalisering og grøn fremdrift. Det er begge vækstområder, hvor Danmark historisk har gode kompetencer, og hvor vi også fremover kan gøre os gældende,” siger Jenny N. Braat, adm. direktør, Danske Maritime.

Information om SMM og den danske nationalstand

SMM har 13 udstillingshaller med over 2.100 udstillere fra mere end 65 forskellige lande. I 2014 havde messen over 50.000 besøgende og 26 nationalpavilloner fra den globale maritime verden. Den danske nationalstand repræsenterer over 100 virksomheder og ligger i midten af SMM som knudepunkt mellem den gamle og den nye del af Hamborg Messecenter. Mere information om SMM og den danske national pavillon kan findes på:
www.smm-hamburg.com/en
www.dk-export.dk/aktiviteter/smm-2016_966

Tilmelding
For tilmelding kontakt en af to følgende:
Inge Lis Nielsen, Danish Marine Group, på ingelis.nielsen@dk-export.dk
Kim Marquart, Danske Maritime, kim@danskemaritime.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14