23948sdkhjf

Maritim industri i den 4. industrielle revolution

Teknologien forandrer sektorerne i den maritime industri, men hvordan og hvor hurtigt? Det bliver vendt og drejet på Danish Maritime Technology Conference, og programmets fire temaer er nu på plads. Det skriver Danske Maritime i en pressemeddelelse.

Danish Maritime Technology Conference finder sted 26.-27. oktober 2016 under Danish Maritime Days.

Omdrejningspunktet for todages-konferencen, som holdes i København for tredje år i træk, bliver den 4. industrielle revolution og dens indvirkning på den internationale maritime industri. Deltagere får lejlighed til at få et overblik over tendenser, muligheder og trusler samt at gå i dybden i de enkelte udvalgte temaer.

”Vi ser i lighed med tidligere år frem til at dykke ned i emner, der er ’top of mind’ hos tekniske topchefer hos redere, værfter, udviklere, designere, producenter m.fl.,” siger Jenny N. Braat, adm. direktør, Danske Maritime.

De fire temaer for årets Danish Maritime Technology Conference, som også i år har deltagere og talere fra hele verden, er:
• Digitization – maritime game changing innovation
• Green maritime technologies - energy efficiency and optimization
• Regulation – meeting future maritime risk and safety demands
• Ship design – building ships for the future

Danske Maritime afholder konferencen sammen med en række medlemmer. Listen af talere vil løbende blive opdateret.

En af hovedtalerne er Remi Eriksen, CEO i klassifikationsselskabet DNV GL (Det Norske Veritas). Remi Eriksen har haft sit virke i DNV i mere end ti år og blev udpeget til øverste chef i august 2015. Remi Eriksen har en kandidatgrad i Electronics and Computer Science fra Norwegian Institute of Technology (NTNU), og han har studeret ved Rice University, IMD and INSEAD.

Programmet for Danish Maritime Technology Conference bliver løbende udviklet og kan følges på www.danskemaritime.dk og www.danishmaritime.org .

Kilde: Kilde: Danske Maritime

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156