23948sdkhjf

Man Diesel & Turbo-motorer opnår US EPA-certificering

Man Diesel & Turbo meddeler, at MAN 32/44 Common Rail-motor-familien (3.600-12.000 kW) har modtaget US EPA-certificering , som er krav for alle motorer om bord på USA-flagede skibe. Dermed er Man 32/44 CR klar til det amerikanske marked.

Chuck Griffith, sales manager for Man Diesel & Turbo, Nordamerika, siger: “Denne certificering er et vigtigt skridt i vores firetakts marine-motorstrategi for det amerikanske marked. Motor-familien er certificeret til US EPA Tier 2 til kategori 3-motorer og er fundamentet, når vi introducerer vores US EPA tier 3 for kategori 3-rprodukter i 2016.” 

Certificeringsprocessen blev sat i gang pga. efterspørgsel fra den amerikanske fiskeindustri, og Man Diesel & Turbo har modtaget flere motorordrer til USA, inklusive en MAN 8L32/44CR til en nybygning til det amerikanske fiskeriselskab Fishermen’s Finest. Denne ordre repræsenterer et gennembrud for CR-motoren (Common Rail) til det indenlandske amerikanske fiskerisegment.

MAN 32/44CR-motorerne kan anvendes til en række forskellige fartøjer som fiske- og slæbebåde, ankerhåndterings- og offshore construction-fartøjer, dredgers og boreskibe.
 
Kilde: Man Diesel & Turbo

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078