23948sdkhjf

Legat til lærlingekoordinator i Marcod

Metalindustriens Lærlingeudvalgs Jubilæumslegat har tildelt maritim lærlingekonsulent Anette Hermann Sørensen et legat for hendes indsats med lærlinges uddannelse i seks virksomheder i Frederikshavn og Hirtshals.

Legatet er tildelt på baggrund af det formål i legatets fundats, som bl.a. lyder ”Institutioner og personer, der efter legatbestyrelsens vurdering yder – eller er egnet til at yde – en virkningsfuld indsats til gavn for de uddannelsessøgendes kår.”


Det er EUC Nord, som har indstillet Anette Hermann Sørensen til legatet, og indstillingen er bl.a. begrundet med, at samarbejdet mellem Anette og EUC Nord har meget stor værdi i forhold til koordinationen af lærlingeuddannelser, og at der er en rigtig god dialog om både lærlingenes uddannelse og skoleopholdene.


"Vi opfatter Anettes indsats som overordentlig konstruktiv for alle parter, og Anette viser en oprigtig interesse for alle involverede parter," udtaler vicedirektør Jeanette Ørtoft.


Lærlingekoordinatoren er ansat af virksomhederne Man Diesel og Turbo SE, Vestergaard Marine Service A/S, Hirtshals Yard A/S, Orskov Yard A/S, Soft og Teknik A/S og Mariendal El-teknik A/S og faciliteres af Marcod. Ordningen dækker uddannelserne smede, skibsmontør, industritekniker samt elektriker.

Kilde: EUC Nord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094