23948sdkhjf

Norden forsigtig over for Torm

Rederiet Nordens topchef kommer med en forsigtig strategi i de kommende år. Dermed synes spekulationen om Norden som køber af Torm at være sparket til hjørne, skriver business.dk
Spekulationerne i markedet om Norden som en mulig køber af livstruede Torm vil aftage efter dagens melding fra Norden-topchef Carsten Mortensen, mener  aktieanalytiker Jacob Pedersen fra Sydbank ifølge business.dk.
Det er aktieanalytikerens vurdering efter at have læst dagens leder fra Carsten Mortensen i det interne selskabsblad Norden News.

"Vi skal undgå unødige risici. Vi skal holde krudtet tørt ved at værne om vores stærke balance, så vi kan imødegå uforudsete negative udsving og udnytte attraktive opkøbsmuligheder, når/hvis de måtte vise sig," skriver Carsten Mortensen i lederen.

Og selv om opkøbsmuligheder nævnes, så betyder formuleringen om at undgå unødige risici og holde krudtet tørt, at Norden ikke vil kaste sig over et opkøb, der vil medføre en så stor en gæld som et køb af Torm.

"Jeg tolker det i den retning. Som det ser ud nu, så ser Norden det som for stor en mundfuld, og den holdning har jeg også haft," siger Jacob Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078