23948sdkhjf

Mærsk vinder kontrakt til 1,5 milliard kroner

Oliegiganterne Petrobas og ExxonMobil har underskrevet nye kontrakter med Maersk Supply Service.
Mærsk Supply Service har vundet fire offshore service kontrakter til en samlet værdi af 1,5 mia. danske kroner. Kontrakten med det brasilianske olieselskab Petrobas gælder fra februar 2012 og fire år frem, mens kontrakten med ExxonMobil i Australien er som minimum en aftale for 2 år.
 
-Vi er meget tilfredse med at have vundet disse kontrakter i en meget hård udbudskonkurrence, siger Carsten Plougmann Andersen, CEO for Mærsk Supply Services.
 
Petrobas er Maersk Supply Services største kunde og er strategisk vigtig for at videreudvikle engagementet i Brasilien. Den fireårige aftale gælder for skibene »Mærsk Blazer« og »Mærsk Boulder«.
 
-Vi har arbejdet med Petrobas i mere end 25 år på stadig større havdybder, på nuværende tidspunkt med 17 skibe chartered, og vi ser frem til at fortsætte denne dybhavsrejse sammen med dem, Siger Carsten Plougmann Andersen.
 
Aftalen med ExxonMobil gælder for »Maersk Nomad« og »Maersk Nexus« og inkluderer modifikationer af Mærsk Nomad til levering i Australien i April 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078