23948sdkhjf

Nordjysk jobcenter klar til nye færger

Jobcenter har gennem længere tid forberedt adgangen til de krævede kursusforløb, når 200 til 300 nye medarbejdere hos Fjord Line Danmark står til søs.
Jobcenter Hjørring er klar til at formidle ledige fra Nordjylland til de mellem 200 og 300 nye stillinger, introduktionen af Fjord Line’s to nye færger, der indsættes henholdsvis ultimo maj og i efteråret, skaber.

”Vi har fulgt processen tæt gennem er par år, og der er lavet uddannelsesaftaler med f.eks. Martec i Frederikshavn og EUC Nord,” fortæller Jobcenterchef, Michael Duus til Nordjyske Stiftstidende.

De typiske kursus- og opkvalificeringsforløb, som er gratis for de ledige, er de forskellige sikkerhedskurser, der kræves for at arbejde til søs.

Endvidere oplyser Fjord Line Danmarks adm. dir. Gert Balling til Nordjyske Stiftstidende, at rederiet to dage efter, stillingerne var slået op, havde modtaget ca. 600 ansøgninger.

Gert Balling forventer dog, at der skal op imod 2.000 ansøgninger til for at, der er en tilstrækkelig kritisk masse til stede i ansøgerfeltet til at få besat alle de forskellige stillingskategorier.

 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094