23948sdkhjf

Mød manden bag Pacific Orca

Jesper Kanstrup, Senior Naval Architect, Knud E. Hansen i Helsingør, stod bag projekteringen af skibet og alle de spændende tekniske løsninger. Han holder oplæg på Skibsteknisk Selskab mandag i København.
Arrangørerne - Skibsteknisk Selskab (Foreningen til Søfartens Fremme samt Søfartsteknisk Forening) i samarbejde med Maritimt Selskab (Ingeniørforeningen - IDA) - melder om stor interesse for arrangementet på mandag. 
 
Tilhørere vil få mulighed for indsigt i konstruktionen af verdens største
vindmølleinstallationsskib Pacific Orca, som var på besøg i København for nylig. Aftenen indledes med en præsentation af de mange spændende aspekter ved installation af havvindmøller. Derefter følger et oplæg fra rederiet som driver skibet om baggrund og overvejelser i forbindelse med det store projekt. Man vil også få en grundig gennemgang af alle de spændende tekniske løsninger, som skibet er fyldt med.
 
På programmet er også en historisk gennemgang af installation af havvindmøller og en status af, hvor branchen befinder sig i dag.
 
Bo Arup, Project Manager, Swire Blue Ocean vil give en beskrivelse af projektet set fra rederiets synsvinkel. Hvilke overvejelser gjorde man sig før og under forløbet, og hvad var baggrunden for kontraheringen af verdens største vindmølleskib.
 
Deltagelse i arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der trods alt er begrænset plads.
 
Arrangementet finder sted i Ingeniørhuset på Kalvebod Brygge.

Tilmelding: 
33 18 48 18

eller via www.ida.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094