23948sdkhjf

Stort optag på Shippinguddannelsen i Esbjerg

58 nye elever mødte op til opstart af 12. årgang
Eleverne repræsenterer et bredt udsnit af den danske shipping branche og kommer fra virksomheder med speciale indenfor skibsmægler, linjeagent, oversø- og projektspedition, rederi, havneagent og bunkering virksomheder.
 
Shippinguddannelsen i Esbjerg, der gennemføres i et samarbejde mellem Danmarks Skibsmæglerforening, Rybners og Erhvervsakademi Sydvest, er en erhvervsuddannelse, hvor eleverne får den praktiske del af uddannelsen i virksomhederne, mens de i Esbjerg gennemfører den teoretisk del i en række fagspecifikke fag, og hvor specielt juraen vægter tungt.
 
Sideløbende med dagundervisningen tilbydes eleverne at deltage i akademiuddannelsesfag inden for Transport og Warehouse management, Logistik og Transportjura og hvor undervisningen gennemføres i kombination af aftensundervisning under opholdene i Esbjerg og internetbaseret undervisning, når eleverne er hjemme i virksomhederne.
 
Styregruppen bag Shippinguddannelsen, hvor der sidder repræsentanter fra Danmarks Skibsmæglerforening og de to uddannelsesinstitutioner, spiller en aktiv rolle i den løbende tilpasning og udvikling af uddannelsen, så den i både indhold og kvalitet er i overensstemmelse med behovet i shippingbranchen.
Det faglige niveau ligger højt og uddannelsen er bl.a. blevet evalueret af The Institute of Chatered Shipsbrokers i London hvilket betyder, at eleverne efter gennemførelse af den teoretiske del af uddannelsen i Esbjerg kan få merit for 3 – 4 fag på Tutorship uddannelsen. Dette er en uddannelse i regi af The Institute of Chartered Shipsbrokers
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145