23948sdkhjf

Stor tilfredshed med OWIB 2013

En fjerdedel af deltagerne på OWIB 2013 repræsenterede udenlandske virksomheder. Mange nye kontakter blev opnået. Flere med nye ordrer til følge.
Nye alliancer eller blot en ny kontakt. Resultaterne af de møder, der løb af stablen i Musikhuset Esbjerg onsdag den 11. december i forbindelse med OWIB, Offshore Wind International Business2Business event, var meget forskellige. 
 
Det skriver Offshoreenergy.dk i en pressemeddelelse.
 
Fælles for deltagerne var den store tilfredshed med eventen. 280 deltagere deltog i OWIB, hvor der på førstedagen blev afholdt i alt 1400 møder af 15 minutter. Stadigt flere udenlandske virksomheder er repræsenteret på OWIB - i år kommer en fjerdedel af deltagere fra udlandet. 
 
Koreansk-baserede Samsung Heavy Industries var en af dem, der for første gang deltog med General Manager - Head of EPC Dennis Vestergaard Thomsen som repræsentant. Han havde ladet de andre virksomheder om at ønske møder med ham og var sidst på dagen godt tilfreds med resultatet. 
 
”Det har været rigtig godt. Jeg har mødt mange mennesker, som jeg ikke ellers ville have mødt inden for offshore vind værdikæden, for eksempel inden for montage, service og logistik. Virksomhederne har præsenteret sig godt, og de mange input vil jeg give videre i min organisation,” fortalte Dennis Vestergaard Thomsen. 
 
Nye ordrer
Mens Samsung Heavy Industries kom hjem med en masse muligheder for fremtidigt samarbejde, var der også virksomheder, som allerede i løbet af de 15 minutter lange møder kom så tæt, som det er muligt, på en direkte ordre. Det var f.eks. resultatet for den Esbjerg-baserede virksomhed Q-Star Energy, fortæller den administrerende direktør Henrik Hansen: 
”Vi har fået meget ud af det, blandt andet nogle forespørgsler, som vi skal følge op på. Det er skridtet før en direkte ordre. Det er kunder, vi ikke har haft tidligere, så det er meget interessant. Som vi ser det, er det en succes, ” konstaterer direktøren, som havde 14 møder i løbet af netværksdagen. 
 
Med to repræsentanter havde Q-Star Energy i alt 30 møder i løbet af dagen. Virksomheden har deltaget på OWIB siden Business2Business eventen fandt sted første gang i 2006 og har erfaret, at det er ressourcer godt givet ud.
 
”Vi synes, Business2Business-møderne er en god måde at komme rundt. Alle er positive og ved, hvad det drejer sig om, når man sætter sig ned ved bordet, ” siger Henrik Hansen. 
 
En langtidseffekt
Han har også mødt folk, som han tidligere har haft netværksmøder med på OWIB.
”Nogle gange kan det have en langtidseffekt. Du kan huske nogle specialer, som du måske ikke har brug for på det tidspunkt, men kan få det senere. Netværket bliver stærkt på den måde. Business2Business-møderne er meget effektive," konstaterer han. 
 
På andendagen af OWIB fik deltagerne muligheden for at tage armtag med offshore vind sektorens største udfordring under titlen: “Reducing Cost of Energy! What is your contribution?” Konferencedelen havde ligesom business-to-business eventen flere deltagere end sidste år, og dermed er der også store forhåbninger for et godt OWIB i 2014.
 
  • OWIB 2013 er arrangeret af Offshoreenergy.dk med støtte fra Invest in Denmark.
  • Konferencen er arrangeret i samarbejde med Vindmølleindustrien og Esbjerg Erhvervsudvikling.
  • OWIB 2014 finder sted den 3.– 4. september 2014. 
 
Læs mere på www.owib.biz
 
Kilde: Offshoreenergy.dk
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109