23948sdkhjf

Rekordbesøg på Oslobåden

Den traditionelle gave fra DFDS til Københavns hjemløse vel besøgt
Mere end 320 af hovedstadens hjemløse havde tidligere i dag fundet vej ned om bord på Oslobåden for at lade sig traktere med julefrokost af DFDS. Det skete - også traditionen tro - i samarbejde med Missionen blandt Hjemløse, der bl.a. driver Mændenes Hjem og Kollegiet.
 
Antallet af hjemløse, der vælger at deltage i vores julefrokost for hjemløse på Oslobåden (i år var det Pearl Seaways, der lagde restauranter og kabys til) er steget stødt, siden vi afholdt den første julefrokost for blot få år siden. Det fortæller os, at der er et behov for et arrangement som vores, samt at de hjemløse sætter stor pris på også at fejre julen omkring et veldækket bord. Og for os er det utroligt, at mærke den glæde og varme, som de hjemløse tager med til arrangementet,” fortæller Country Manager for DFDS Seaways, Kevin Helsinghof.
 
Hos Missionen blandt Hjemløse er de også meget tilfredse med dagens julefrokostarrangement:
”I forbindelse med julen bliver de hjemløse ofte mere opmærksomme på deres situation, og mange føler sig i stigende grad ensomme. Så vi er meget taknemmelige for, at DFDS Seaways giver vores brugere denne festdag, som blandt mange af dem er blevet døbt ’firmajulefrokosten’. Det er noget, de er begyndt at se frem til, og der er flere og flere, der ønsker at være med, fordi de hører om, hvor godt et arrangement, det er, fra dem, der har deltaget de tidligere år,” lyder det fra sekretariatsleder Gitte Frydensbjerg fra Missionen blandt Hjemløse.
 
Ud over frokoste og bustransport var der gaver til de besøgende - sponsoreret af diverse firmaer i København og en donation fra DFDS' ansatte på 10.000 kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094