23948sdkhjf

Søfartens Ledere: Vi kan og vi vil tage mere ansvar

LEDELSE: Meldinger om mere ansvar til ledelsen på skibet hilses velkomment af formanden for Søfartens Ledere, som dagligt oplever hvordan skibsledelsen kan bidrage til bundlinjen.
Kaptajnen og resten af skibets ledelse både kan og vil tage mere ansvar for skibets økonomiske drift. Det fremgår tydeligt af den positive opmærksomhed på Søfart.dk og på Søfarts Facebook siden Maersk Supply Services øverste chef Carsten Plougmann Andersen i sidste uge sagde i et interview med Søfart, at kaptajnen skal være den administrerende direktør.

En chefrolle som kaptajnen rent juridisk påtager sig med det øverste ansvar for skibet, men som på den økonomiske front ofte har været mere af navn end af gavn for skibets ledelse, da en lang række af de egentlige økonomiske beslutninger er blevet truffet fra land.

Henrik Hjerl Carstensen, formanden for Søfartens Ledere, hilser de nye toner om øget ansvar velkommen og kan som 1. styrmand på et offshoreskib ved det norske rederi REM Offshore bidrage med betragtninger om hvordan skibets ledelse ser på at få flere økonomiske relaterede opgaver.

Læs hele artiklen HER

Læs mere:

 

Hvis du vil være abonnent, klik HER

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078