23948sdkhjf

Viking Supply Ships lander ny arktisk ordre til 100 mio. dollars

OFFSHORE: Det isklassede ankerhånteringsfartøj 'Brage Viking' skal servicere en stor olieproducent i en kontrakt, der har en værdi inklusive optioner af omtrent 100 mio. dollars.
Med start den 1. april i år skal Viking Supply Ships' 'Brage Viking' servicere et olieselskab, som rederiet har indgået en kontrakt med. Det oplyser børsen i Oslo.

Kontrakten har en varighed på to år og otte måneder, men kan forlænges med op til 18 måneder. Inklusive denne option har kontrakten en værdi af omtrent 100 mio. dollars.

Kontrakten nødvendiggør en investering i størrelsesordnen fem-syv mio. dollars, der medfører et værftsophold på omkring fire uger, fremgår det af selskabets meddelelse.

Teknisk opgradering nødvendig

Adm. direktør i Viking Supply Ships, Christian Berg, oplyser i en mail til Søfart, at investeringen skal bruges på ”visse tekniske opgraderinger, der er nødvendige for at efterleve kravene i kontrakten”.

Christian Berg oplyser også, at 'Brage Viking' skal operere i områder med arktisk klima, men han afviser at fortælle, hvem kunden er.

Hvordan er værdien af kontrakten i forhold til tidligere kontrakter, I har indgået?
”Kontraktens værdi reflekterer operationsområder, det isklassede skib og Viking-teamets kompetencer inden for operation i is,” skriver Christian Berg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078