23948sdkhjf

Esvagt på CV'et: Danske Maritime hyrer ny sekretariatschef

Hun kommer med erfaring fra Esvagt og Danmarks Domstole

Når sommeren går på hæld, byder Danske Maritime velkommen til Jette Hulgaard, der er foreningens nye chefjurist og sekretariatschef.

Det oplyser Danske Maritime til Søfart.

Jette Hulgaard har en baggrund fra domstolene og har været advokat i 25 år. Siden 2000 har hun arbejdet i private virksomheder, først inden for luftfart hos Nordic Aviation Capital og efterfølgende hos rederiet Esvagt i Esbjerg. 

- Jeg er passioneret omkring at støtte maritime interesser på både nationalt og internationalt plan med fokus på at skabe vækst og innovation i den danske, maritime industri. Jeg prioriterer åbenhed og samarbejde og vil arbejde for, at vi som organisation står stærkt i samarbejdet med en både meget forskelligartet og meget kompetent medlemskreds, lyder det fra Jette Hulgaard.

- Det fælles mål om at skabe en mere bæredygtig fremtid for søfart og maritime aktiviteter er en stærk drivkraft, som samtidig kaster mange spørgsmål af sig. Også i juridisk sammenhæng, hvor jeg ser frem at bidrage med min erfaring og samtidig fordybe mig i aktuelle spørgsmål, siger Jette Hulgaard, der i sin tid i Esvagt også har værdsat hele det maritime miljø omkring rederiet og det høje aktivitetsniveau i branchen.

Privat bor Jette Hulgaard i Kolding med sin mand, men da de fire voksne børn alle er er flyttet til København, har det været nærliggende at kigge i retning af hovedstaden, hvor resten af familien nu også bosætter sig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093