23948sdkhjf

Nordjysk skibsprovianter køber op i Sydkorea

Virksomhederne kan efter opkøbet betjene sig af hinandens netværk

Nordjyske Wrist, der leverer proviant, teknisk udstyr og reservedele til skibs- og offshorebranchen, kan sætte endnu en nål i verdenskortet. 

Wrist har nemlig købt den sydkoreanske skibsprovianteringsvirksomheden Komasco, og dermed øger Nørresundbyvirksomheden sin tilstedeværelse i Asien.

Om Wrist

  • Wirst er leverandør af proviantering til skibs- og offshoreindustrien med en markedsandel på ca. 12 %. Wrist leder den digitale transformation og udvikling af skibsprovianteringsbranchen, ikke mindst gennem grundlæggelsen af Source2Sea-provianteringsplatformen, der i øjeblikket betjener omkring 1.000 skibe. 
  • Wrist arbejder fra mere end 30 lokationer rundt om i verden 

Kilde: Wrist

Det oplyser virksomheden til Søfart.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Komasco-teamet i det strategisk vigtige maritime knudepunkt Busan og accelerere virksomhedens udvikling. Komasco er et stærkt og respekteret brand på det sydkoreanske marked og hos både lokale og internationale kunder. I spidsen for virksomheden står et erfarent og kompetent ledelsesteam, lyder det fra Jens Holger Nielsen, Group CEO Wrist.

Opkøbet betyder, at virksomhederne får glæde af hinandens netværk. 

- Som en del af Wrist Ship Supply får Komasco adgang til Wrists globale netværk, skala og digitale platforme og dermed betydelige fordele i forhold til både vores sydkoreanske og internationale kunder. Historisk set har Komasco fokuseret mest på kunder i Sydkorea, men der er et stort potentiale i at skabe kontakt mellem oversøiske Wrist-kunder og Komasco, samtidig med at Wrist får viden om de sydkoreanske kunder, siger Johnny Jeong, CEO Komasco.

Et knudepunkt

Komasco betjener alle større sydkoreanske havne og leverer skibsproviantering, teknisk udstyr og frilagervarer og håndterer reservedele og kundens eget gods. 

Virksomhedens kommercielle aktiviteter og drift er centreret omkring Komascos hovedkvarter og pakhuse i de vigtigste havne i Busan.

Om Komasco

  • Komasco forhandler skibsproviantering, teknisk udstyr, frilagervarer, skibsreservedele og logistikløsninger. 
  • Virksomheden, der blev grundlagt i 1990, ligger i Busan i Sydkorea
  • Komascos operationelle aktiviteter er centreret omkring deres 1.900 m2 store pakhuse

Kilde: Komasco

- Med købet af Komasco i Busan, et af de vigtigste maritime knudepunkter i Asien, forbedrer vi vores kundeværditilbud betydeligt gennem en udvidet global rækkevidde og en større portefølje af services. Vi ser frem til at tage med Komasco og vores kunder på denne spændende rejse og er glade for, at vi nu kan byde hele Komasco-teamet velkommen ombord, siger Peder Winther, CEO Wrist Ship Supply. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454