23948sdkhjf

Mærsk genoptager sejlads i Panamakanalen

Mærsk genoptager sejlads gennem Panamakanalen og dropper et midlertidige set-up med togtransport mellem den amerikanske øst- og vestkyst

Mærsk gentoptager midt i maj måned sejlads gennem Panamakanalen på sin rute mellem den amerikanske østkyst og Australien.

Det oplyser rederiet i en servicemelding til kunderne.

Siden sidste efterår har den vigtige vandvej mellem Amerikas øst- og vestkyst været ramt af lav vandstand og har begrænset skibspassage i kanalen, hvilket har skabt forstyrrelser for den globale skibsfart. 

- Som vi nærmer os regnsæsonen, har Panama Kanalmyndigheden for nylig introduceret daglige ekstra transitspor. Efter nøje at have fulgt udviklingen de seneste uger, er vi glade for at meddele, at Maersk vil genindføre transit gennem Panamakanalen på vores OC1-service fra den 10. maj 2024. Servicen vil vende tilbage til sin eksisterende rotation fra før den nuværende to-spors operation blev etableret, skriver Mærsk. 

Her henviser Mærsk til et midlertidigt set-up med togtransport via Panama Canal Railway, som rederiet indførte i januar, men som nu ophører ved udgangen af maj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079