23948sdkhjf

Rekordhøj gående påsketrafik over Øresund

Øresundslinjen har haft den bedste påske nogensinde

Aldrig har så mange gående passagerer taget en tur med Øresundslinjen i påsken.

I runde tal bookede 71.000 gående passagerer en tur over Øresund, og det tal har aldrig være så højt før i påskeugen, som rederiet opgør fra skærtorsdag til anden påske dag.

Det er positivt – og måske lidt overraskende, at danskerne allerede er klar på, hvad det vil sige at gå på en flydende restaurant og blive ombord Kristian Durhuus, CEO, Øresundslinjen

Tallet er et par procent højere end antallet af gående passagerer sidste år, oplyser færgerederiet i en pressemeddelelse.

Svipture hitter

Dykker man ned i tallene, kan man se, at mange passagerer valgte en flydende ferie ved at blive ombord på færgerne, i stedet for at gå i land og ose i enten Helsingør eller Helsingborg.

Især danskere har forstået konceptet med at rejse flere afgange frem og tilbage mellem Helsingør og Helsingborg. Og det er kommet som en overraskelse for Øresundslinjens CEO Kristian Durhuus.

- Vi kan se, at næsten en tredjedel af gæsterne har købt deres bord gennem den danske hjemmeside – og det er positivt – og måske lidt overraskende, at danskerne allerede er klar på, hvad det vil sige at gå på en flydende restaurant og blive ombord, siger Kristian Durhuus.

Og noget tyder på, at det er påskebordets fristelser, der har lokket passagerene til.

I hvert fald har over 1100 gæster booket bord på Øresundslinjens nye restaurant, der slog dørene op 28. marts.

De mange restaurantgæster var medvirkende til, at omsætningen i Food & Beverage steg med mere end 15 procent i forhold til påsken sidste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078