23948sdkhjf

Braat lander maritim EU-post

Jenny Braat valgt til bestyrelsen i Waterborne Technology Platform

Danske Maritimes adm. direktør Jenny Braat er netop valgt til bestyrelsen i Waterborne Technology Platform, som er en central aktør inden for forskning og innovation i den maritime branche i Europa. 

Det oplyser Danske Maritime.

Samarbejdet i Waterborne TP omfatter hele det maritime økosystem på tværs af aktører og tæller også flere af Danske Maritimes største medlemsvirksomheder.

Organisationens primære bidrag er at opnå den bredest mulige konsensus omkring forskning og udvikling og at udvikle både mellemlange og langsigtede forsknings- og udviklingsvisioner samt strategiske forskningsdagsordener indenfor den maritime sektor. 

Waterborne TP spiller ind i forhold til centrale europæiske initiativer, fx den Europæiske Grønne Aftale, og arbejder samtidig for, at EU gennem sine forskningsprogrammer adresserer samfundsmæssige udfordringer.

Jenny Braats nye rolle som bestyrelsesmedlem i Waterborne TP skal bidrage til Danmarks indflydelse i den europæiske maritime forskningsdagsorden, og markerer en vigtig mulighed for at forme fremtidens teknologiske lederskab indenfor maritime teknologier, lyder det fra Danske Maritime.

Jenny Braat ser frem til at bidrage til den europæiske udvikling:

- Forskning og udvikling er rygraden i den danske maritime industri. Det er helt afgørende for vores konkurrenceevne og den grønne omstilling, at vi sikrer state-of-the-art forskning og udvikling på det maritime område i Europa. Danske Maritime får nu endnu bedre mulighed for at fremme relevante forsknings- og udviklingsinitiativer, og samtidig vil jeg arbejde for, at flere danske virksomheder får mulighed for at deltage i spændende EU-projekter, siger Jenny Braat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096