23948sdkhjf

Finansdirektør forlader DFDS

Karina Deacon har været i DFDS siden 2020, men vil nu forfølge en ny karriere

DFDS skal på jagt efter en ny finansdirektør.

Det står klart efter, at nuværende finansdirektør, eller CFO som titlen er, forlader posten i rederiet. Karina Deacon forlader samtidig sin bestyrelsespost i DFDS.

Det oplyser rederiet.

Karina Deacon bliver i jobbet indtil senest udgangen af juni næste år for at sikre en blød overgang til den nye CFO, som DFDS altså skal i gang med at finde nu. 

Ny karriere

- DFDS står på træsklen til en ny strategiplan frem mod 2030. Det har givet anledning til at reflektere over min fremtid, og jeg vil træde tilbage nu og rette mit fokus mod bestyrelsesarbejde (uden for organisationen, red.). Jeg har nydt mine fire år i DFDS. Det er en dynamisk virksomhed, altid på vej og med gode folk, siger Karina Deacon.

Samtidig takker CEO Torben Carlsen sin nu afgående finansdirektør for samarbejdet.

- Karina har ført DFDS sikkert igennem en tid med udfordringer fra Brexit , Covid-19 og energikrisen sidste år. Karina overdrager DFDS i god form med solid indtjening, nu hvor vi er klar til at starte en ny strategiplan, siger Torben Carlsen.

- Jeg har stor respekt for hendes beslutning om at træde tilbage og skifte spor, og jeg vil gerne sige tak til Karina for hendes tid i DFDS. Bestyrelsen og jeg ser frem til at finde en ny CFO til at styre DFDS igennem den nye strategiplan, lyder det fra Claus V. Hemmningsen, der er formand for DFDS' bestyrelse,

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094