23948sdkhjf

Sternula med i banebrydende uddannelsesprojekt

Den maritime uddannelsesinstitution Simac har valgt at samarbejde med satellitvirksomheden Sternula om udvikling af fremtidens autonome maritime systemer

Svendborg International Maritime Academy (Simac) har valgt Sternula til at levere VDES- og MMS-teknologi til deres projekt med udvikling af autonome maritime systemer kaldet MARS (Maritime Autonomous Reliable Systems). Systemet fra Sternula giver sikker datatrafik mellem skib og land.

Deling af viden

MARS er skal etablere en avanceret platform til udvikling og test af autonome maritime systemer. Projektet vil gå under navnet "Worldwide AIS 2.0 Demo", hvor Sternula faciliterer deling af koncepter og ideer mellem de involverede organisationer.

Dansk satellitoperatør og statsmyndighed sammen om bedre søkort via crowdsourcing

- Jeg er meget imponeret over de visionære aktiviteter, der udføres i SIMAC. MARS-projektet er verdensledende med hensyn til teknologiske ambitioner og kapaciteter. Vi ser frem til at samarbejde med teamet hos SIMAC og andre partnere i MARS-projektet, siger Lars Moltsen, administrerende direktør og medstifter af Sternula på LinkedIn i forbindelse med et opslag om aftalen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156