23948sdkhjf

Stiftende partner i Hafnia går på pension fra i dag

I dag, 1. juni, efter 43 års arbejde i shippingbranchen, går en af tankrederiet Hafnias stiftende partnere, Anders Engholm, på pension.

Det meddeler Hafnia fra sit Hellerup-kontor.

Det oprindeligt danske tankskibsrederi Hafnia ejes i dag af BW Group i Singapore.

Anders Engholm grundlagde sammen med Torben Bager, Peter Sebber Larsen og Søren Steenberg poolselskabet Hafnia Management i 2010 efter at have tilbragt de sidste 12 år af sin karriere hos rederiet Torm.

I sin tid hos Hafnia har Anders bidraget til lanceringen af MR- og LR1-poolen i 2011, som blev dannet under Hafnia Management, samt etableringen af Hafnia Tankers i København i 2013 efter en trevejsfusion med Blackstone/Tufton og Tankers Inc, som blev grundlagt af Mikael Skov, Jan Mechlenburg og Thomas Andersen, hedder det i meddelelsen.

Anders har også spillet en central rolle i lanceringen af Hafnia Handy-poolen i 2014, fusionen mellem BW Tankers og Hafnia Tankers i 2019 og etableringen af Specialized Pool i 2019.

Siden 2020 har Anders været medlem af Pool Management-teamet, hvor han har været med til at drive Hafnia Pools frem som en af de største og førende flåder inden for produkt- og kemikalietankskibe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078