23948sdkhjf

DFDS-boss ser positivt på udviklingen i Tyrkiet

Efter skæbnevalget i Tyrkiet ser CEO i DFDS, Torben Carlsen, frem til nye udviklingsmuligheder i det inflationsplagede land

Det bliver Tyrkiets siddende præsident, Recep Tayyip Erdoğan, der også de næste fem år kommer til at stå i spidsen for det inflationsplagede land, der på det seneste blandt andet har været ramt af to alvorlige jordskælv.

Det blev resultatet af det netop overståede præsidentvalg i landet.

Store muligheder

Men på trods de dystre udsigter for landet ser CEO i DFDS, Torben Carlsen, store muligheder for rederiets tyrkiske investering. Det sker i en større artikel i Børsen om rederiets tyrkiske aktiviteter.

- Jamen jeg tror helt vildt på Tyrkiet som økonomi. Hvis man ser på fremskrivninger, er der en forventning om, at den tyrkiske økonomi kan være større end den tyske i 2035, siger han til avisen.

I 2018 købte DFDS et tyrkisk fragtrederi og selskabet er også i gang med at overtage den tyrkiske logistikvirksomhed Ekol Logistics.

Torben Carlsen peger desuden på, at der i Tyrkiet er adgang til masser af kvalificeret arbejdskraft, og at DFDS allerede har etableret et IT-center i landet med over 60 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094