23948sdkhjf

Rederiet Monjasa siger farvel til COO

Efter næsten otte år med hastig udvikling har rederiet Monjasa og COO Svend Stenberg Mølholt valgt at sige farvel til hinanden

Efter næsten otte år med hastig udvikling har rederiet Monjasa og COO Svend Stenberg Mølholt besluttet at sige farvel til hinanden. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse. Svend Stenberg Mølholt har været i Monjasa i næsten otte år og deltaget aktivt i udviklingen af rederiet. Beslutningen er ifølge meddelelsen truffet efter fælles aftale.

Forbliver som bestyrelsesformand

- På vegne af bestyrelsen og direktionen vil jeg gerne sende en stor tak til Svend for hans væsentlige bidrag til videreudviklingen af Monjasas organisation og opbygningen af vores solide fundament gennem de seneste knap otte år. Vi mener, at Monjasa nu har nået et organisatorisk og strukturelt niveau, hvor det giver mening at give hinanden mulighed for at forfølge den næste udfordring - og vi ønsker alle Svend god vind fremover, siger group CEO, Anders Østergaard i meddelelsen.

Danskejet tankskib bordet af pirater ud for Congo

Svend Stenberg Mølholt forbliver dog en del af Monjasa Gruppen, da han fortsætter sit arbejde som bestyrelsesformand i Monjasas IT-konsulentvirksomhed, RelateIT.

Rederiet oplyser endvidere, at de for nuværende ikke forventer at genbesætte rollen som Group COO.

Pirater har forladt danskejet skib, men kidnapper flere søfolk

Flere besætningsmedlemmer blev i marts måned kidnappet fra et af Monjasas skibe i Guineabugten, og kommunikationschef Thorstein Andreasen oplyser til Søfart, at der endnu ikke er nyt om deres skæbne.

Monjasa er en førende bunkerleverandør med en flåde på 30 tankskibe og barges og en samlet volumen på over seks millioner tons årligt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
NOR-SHIPPING: Hirtshals Yard satser på tankskibe og offshore segmentet
Aalborg Portland i storaftale: Sender 400.000 tons CO2 til lagring
Skibsarkitekt opruster inden for forsvarsområdet
Branchedirektør: Afgørende, at de maritime uddannelser spejler virksomheders behov
Avis: USA kendte til ukrainske planer om Nord Stream-sabotage
Blue Water langer ud efter rederiernes skattefordel: “Det skal jo være på lige vilkår”
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14