23948sdkhjf

Danske Shipping- og Havnevirksomheder genvælger formand

Danske Shipping- og Havnevirksomheder (DSHV) afholdt den 3. maj 2023 sin ordinære generalforsamling. Det skete på ”Oslo-færgen” ’Pearl Seaways’, mens den lå til kaj i Københavns Havn.

Der var genvalg til formandskabet, så Lars Jespersen, adm. dir. i SDK Shipping A/S fortsætter som formand, mens de to næstformænd fortsat også er Klaus G. Andersen, Fredericia Shipping A/S, og Per Jensen, Blue Water Shipping A/S.

Det oplyser DSHV i en pressemeddelelse.

Lars Jespersen konstaterede i sin beretning, at DSHV bliver stadig stærkere:

- Vi har i det forgangne år fået mere end 10 nye medlemmer og har nu rundet 140 medlemsvirksomheder – og når man tænker på, at vi ved fusionen i 2020, var 105 medlemmer, og dermed har haft en medlemsvækst på en tredjedel på tre år, ja så er det vist gået nogenlunde, som man siger på jysk, sagde han.

Formanden konstaterede også, at foreningen har politisk medvind.

- Der er stigende forståelse for vores pointe - at hele samfundet kommer i problemer, hvis landets kommuner frit kan nedlægge havne eller lade byerne krybe for tæt på havnene. For så presses virksomhederne ud. Og så ryger forsyningssikkerheden, konkurrencedygtigheden og arbejdspladserne, sagde Lars Jespersen.

Lars Jespersen fremhævede bl.a. udpegelsen af nationale interesser i havne, som et af de politiske tiltag, der vil gavne branchen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157