Tromleløfter Secu Drive - ergonomisk håndtering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

DENIOS leverer kvalitets løsninger til din virksomhed, Med mere end 30 års erfaring, inden for området af opbevaring og håndtering af farlige medier, er DENIOS i stand til at levere den perfekte løsning.

Med Secu Drive er DENIOS endnu et vigtigt skridt i retning af ergonomisk arbejde.

Præcis hævning og sænkning
DENIOS’ produktlinje for tromle håndtering vil overbevise den praktiske bruger for sin energi besparende anvendelighed. Med den nye tromleløfter Secu Drive går vi et skridt videre. Sænkning og løftnings opgaver sikres ved en moderne spindel løft. Udover at have lav vedligeholdelse og høj pålidelighed. Betjenes den via. en kraftfuld lithium-ion-batteri. Opladeren til batteriet er inkl. I levering. Secu Drive modellen sikrer løftehøjder op til 1430 mm uden manuel indgreb fra brugeren dermed minimeres arbejdsmæssige overbelastninger, der kan opstå ved håndteringen af tromler. Brugeren styrer tromleløfteren via en elektrisk betjening og således ikke behøver at stå bagved som de manuelle tromleløfter. I kombination med det passende suspension Variant DENIOS kunder kan konfigurere Secu Drive alsidig hvad angår udstyr.

LÆS OGSÅ: Varmekapper fra DENIOS

Håndtering for alle typer af tønder
DENIOS kan levere tromleløfteren Secu Drive I tre forskellige chassis varianter. Den smalle understel er designet til at køre ind gaffellommerne på europaller eller opsamlingskar. De brede understel er til at køre uden om europaller eller opsamlingskar. Den justerbare understel tillader at køre over hjørner for at nå tromlerne på siden, som kan indstilles i 2 positioner.
For maksimal fleksibilitet kan Secu Drive leveres med 3 forskellige tromlegriber.
Type M: Kan håndtere 200 liters ståltromler
Type SK: Kan håndtere 200/220 liters stål- og plasttromler.
Type W: Gøre det muligt at dreje og løfte næsten alle typer tromler.

Se DENIOS store udvalg af tromleløfter og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.123