23948sdkhjf
Del siden

DENIOS ApS

Med mere end 30 års erfaring er DENIOS den ubestridte markedsleder i arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse.

Vi tilbyder Danmarks største udvalg af opsamlingskar og tilbehør til tromlehåndtering, alt fra tappehaner til tromlevendere og pumper.

Vi er den eneste leverandør af godkendte brandsikre containere (REI 120), miljødepoter i alle størrelser, helt op til lagring af 96 tromler, samt varmeskabe der kan rumme op til 12 IBC'er, med mulighed for opvarmning til over 200°C.

Hos DENIOS bruger vi vores omfattende viden til at opfylde de praktiske behov for vores kunder, så de i overensstemmelse med dansk lovgivning og regler opfylder alle standarder, når det gælder opbevaring af farlige medier.

Vi sikrer, at vores kunder får en hurtig service og et kvalitetsprodukt. Kundetilfredshed er vores prioritet, og vores tekniske supportteam hos DENIOS vil besøge din virksomhed for at bestemme det korrekte standardprodukt eller skræddersy en løsning, der opfylder dine behov.

Uanset hvad dine krav er, så er vi hos DENIOS i stand til at producere standardløsninger, som kan tilpasses dine specifikationer, eller udarbejde skræddersyede løsninger til dine specifikke krav under overholdelse af danske regler.

Ønsker du mere information om DENIOS, eller har du brug for vejledning, står vi selvfølgelig til rådighed.


Ring til os på 76 24 40 80 eller gå ind på www.denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857
7
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062