23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskyt de temperaturfølsomme medier mod kulde

Temperaturfølsomme medier har en stor andel i produktionsprocesserne i offshore-, pharma- og levnedsmiddelindustrien

Temperaturreguleringen af medier har afgørende betydning i mange industrianlæg. For eksempel, når råmaterialer skal forberedes til videre forarbejdning ved opvarmning. Eller når det kommer til at sikre en konstant temperaturprofil for opbevaring af følsomme væsker. Varmekamre med stor kapacitet er ikke altid nødvendige for dette - ofte er der brug for en enkelt-sted-løsning eller en mobilenhed. Til dette formål tilbyder DENIOS praktiske tromlevarmer og varmekapper.

Tromlevarmere er specielt designet til brug på skiftende steder. De bruges til opvarmning af medier, for eksempel for at forberede dem til videre behandling. Forskellige anvendelser er ikke noget problem, da tromlevarmeren er tilgængelige med tre forskellige varmevarianter: gulvvarmeplade, varmekappe eller kombineret gulv og jakkeopvarmning.

LÆS OGSÅ OM: De "nye" europæiske brandklasser

I den kombineret version sikrer den en konstant og økonomisk opvarmning over en længere periode. Hvis mediet der skal opbevares skal opvarmes lidt, er en ren gulvvarmeplade ofte tilstrækkelig. Denne løsning er designet til medie med et relativt lavt varmebehov. Ved ren gulvplade kan en fritstående tromle omgåes direkte.

Med hydrauliske dæmpede dæksel sikre større sikkerhed under aflæsning. En pludselig uforudsigelig hændelse kan dermed forhindres og sikre let håndtering.
Tromlevarme-serien er afrundet med praktiske varmekapper. kapperne fås fra 30 til 200 liters tromler og er også tilgængelige for f.eks. 1000-liters IBC/palletanke.

Det ydre lag er lavet af polyurethanbelagt polyamid. Mellem den ydre lag og det indre bægerlag er der spiralformede varmeelementer, som igen er belagt med et isolerende lag af silikone. Dette sikrer effektiv varmeisolering og forhindrer ekstern opvarmning. Varmekappen kan fjernes straks efter påføring uden behov for langvarig afkøling.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047