Vippe- og stabelbeholdere fra DENIOS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

I mere end 30 år har DENIOS udviklet innovative løsninger til miljøbeskyttelse. Med over 10.000 produkter og 200.000 tilfredse kunder, er DENIOS i dag den markedsførende virksomhed i Europa.

Stabile beholdere med stor kapacitet fremstillet af vejrbestandig, korrosionsfri og miljøvenlig polyethylen (PE) og er modstandstandsdygtige mod mange syrer og baser.
Beholderne fås i flere versioner, f.eks stabelbeholdere i 4 størrelser og 2 versioner: som lukket eller åben version, vippebeholdere enten til transpot med truck eller manuel transport.

Både stabel- og vipppebeholderne fås i 4 forskellige farver: grå, blå, rød eller grøn. Den ønskede farve skal oplyses ved bestilling.

DENIOS’ stabelbeholdere kan bruges som til disposition og indsamling af lagergodt og genanvendelig affald. De er lette at rengøre og kan transporteres ,ed løftevogn eller gaffeltruck. Som tilbehør fås låg og en undervogn med 4 hjul. Den åbne version egner sig i særdeleshed til opbevaring af længere lagergods som f.eks stålrør, plastruller osv. Den lukkede version kan bruges som opsamlingskar. Stabelbeholderne har en høj belastningsevne med en tilladt last på maks. 2,5 tons. Der kan stables 5 beholdere ovenpå hinanden.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

Vippebeholderne findes i tre typer.
Type T: Beholder med gaffellommer
Type TR: Beholder med gaffellommer og hjul
Type W: Beholder med hjul.

Type T og TR transporteres med gaffeltruck. Beholderen kan vippes med et kædetræk inde fra trucken. Vippeprocessen udføres omgående når låsemekanismen løsnes, fordi tyngdepunktet ligger foran gaflens forkant. Den integrerede fjedermekanisme begrænser vippeprocessen på ca. 90°. På den måde vippes beholderen ikke mere end nødvendigt. Samtidig beskyttes beholderen mod at blive beskadiget. Vippebeholderne fås med en volumen fra 300-1000 liter. Som tilbehør fås et 2-delt låg og et piktogramsæt bestående af 6 piktogrammer med symbolerne: papir, plast, uanvendelig affald, glas, metal og biologisk affald. Piktogrammerne er vandfaste og selvklæbende.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af beholder og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.137